מפגש שלישי - "שנת המתנות"
מתי לאחרונה הענקתם לעצמכם מתנה? איך זה שאנחנו כל כך טובים בלהעניק מתנות לאחרים אבל כל כך מתקשים לפנק את עצמנו? ומי, לעזאזל, קבע ששונא מתנות יחיה?
"שנת המתנות" הינה הרצאה סוחפת ומלאה בתובנות, במסגרתה משתף יובל, דרך סיפורים אישיים שלו וסיפורי השראה מהעולם, איך אפשר להתמודד עם תפניות בחיים ושינויים שאין לנו שליטה עליהם. בהרצאה גם תכירו את המושג "חשבונאות נפשית", תבינו למה כל אדם חייב שיהיו לו אנשי אמת בחיים שלו ואיך יוצרים סביבכם כאלו, תגלו מהי המתנה הכי גדולה שתוכלו להעניק לעצמכם שתגרום לכם לצאת בסופה לאתגר עצמי של "שנת מתנות".
יובל אברמוביץ', סופר, עיתונאי, מרצה בינלאומי, שחקן ויזם, שסחף אחריו מאות אלפי צופים, בארץ ובעולם, בהרצאותיו "הרשימה", "ההזדמנות" ובסדנאות הכתיבה. הוא מחבר של 13 רבי מכר וביניהם הספרים "הרשימה", "הרעיון", "ההזדמנות", "האיש שאהב את הטלפון שלו יותר מדי" ו"אין לי אבל יש לי".
"חלומות צריך לצעוק " בלבד .
אין מקומות פנויים .
* קיום המפגש מותנה בהתאם להנחיות משרד הבריאות.